(0)6.474.230.96

GEZICHTVERZOGING

 

 

Bij onze Beauty Salon werken we alleen met de beste merken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Wilt u uw huid het beste bieden? Kies dan voor het wereldbekende merk Gerovital . Gerovital Equilibrium is een no nonse merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. En dat wilt toch iedereen. De producten van Gerovital bestaan uit ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Gerovital gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Een gezonde huid staat voorop daarom kiezen wij voor producten van Gerovital – u wilt toch ook het beste voor uw huid.

HARSEN WAXEN

 

Waxen betekent echt haren uitscheuren bij hun wortels, en we weten allemaal of hebben gehoord dat dit een behoorlijk pijnlijk proces hiervoor is, je moet advies inwinnen van een gekwalificeerde professional, die moet weten hoe je wax warm genoeg moet houden om te werken zonder pijn te doen de huid. Door harsen worden de poriën geopend, waardoor de huid enigszins kwetsbaar blijft.

Voor het WAXEN maken wij gebruik van de producten van Italwax,de marktleider op het gebied waxing! Het gebied moet schoon en gevoed worden gehouden met speciale post-wax lotions om de huid glad en soepel te houden.Denk eraan om voor je huid te zorgen, omdat deze misschien een beetje zacht aanvoelt.
En hé, een excuus om te verwennen, toch !

WIMPERS EXTENSION

 

Keuze uit one by one of onze supermooie 2D & 5D volume techniek
Het is mogelijk:op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.
Altijd prachtige, lange wimpers!! 

***** Let op ! *****

Refill behandeling na 5 weken wordt er een nieuwe set gerekend.
Verwijderen van de wimpers gratis indien bij ons geplaatst,anders €15,00
Verwijderen in combinatie met een nieuwe set prijs in overleg

 

WIMPER LIFTING 

 

 

De Lash Volume lift is een nieuwe behandeling, waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de lash lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers.

Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

WENKBRAWEN LAMINEREN

 

 

Brow glaze ook wel brow lifting genoemd is de wenkbrauw trend van 2020 waarbij uw wenkbrauw haartjes worden gelift en geverfd voor een fluffy en natuurlijke brow look. Blijft ongeveer 3 tot 5 weken zichtbaar
Brow glaze (fluffy brows)
Reinigen van de wenkbrauwen
Zorgvuldig meten van de wenkbrauwen
Lamineren en Verven (* verven indien nodig )
Shape (inclusief harsen, epileren en knippen)

PEDICURE

 Een pedicure is een therapeutische behandeling voor je voeten die de dode huid verwijdert, de harde huid verzacht en vormt en je teennagels behandelt. Een goede voetbehandeling is de hemel, maar pedicuretechnieken kunnen variëren van het type nagellak tot massage, dus het is belangrijk om de juiste pedicure voor je te vinden. Voor Baby Feet Pedicure gebruiken we een speciale lijn voor het verwijderen van eelt uit Elim Mediheel Spa met een enkele TONIC-applicatie, de dode huid wordt verzacht door een chemisch proces. Deze behandeling is volkomen veilig en wordt niet door de bloedbaan opgenomen. De voeten worden zachtjes geneutraliseerd, de Ph. Balans van de huid wordt hersteld. Perfector is een middelzware crème met vitamine B5, C en E die de voeten verheldert en verzacht, fijne lijntjes gladstrijkt en de voet voedt

STAY TUNED! NEW NAGELBAR COMING SOON!

Nagelak by OPI Gellak & Gelpolish by CUPIO (Germany)
Nagelstyling (met Gel) Nail Art , One stroke paint …. en veel meer !!

 

Gellak is een volledige nieuwe service. Het is géén vervanger voor nagellak en géén vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen. Het blijft bijvoorbeeld twee tot drie weken mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Het is een ‘nagellak’die gedragen wordt als een gel en snel verwijderbaar is,. Je kunt in de salon kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren, zoals bijvoorbeeld kersen rood of oud roze.
Laat uw nagels mooi verzorgen met een gellak behandeling!